Google+
Achtergrond

Een club van en voor wijnliefhebbers

Just for Friends in actie tijdens proeverij

Droom
Een gezamenlijke droom, dat is wat ons bij elkaar bracht. Net zoals er een oude en een nieuwe wereld is in wijn, willen we de traditionele wijnhandel combineren met de Internet mogelijkheden van nu. En dan niet door simpelweg alleen wijn online aan te bieden. Nee, vooral door een netwerk van wijnliefhebbers op te zetten. Kenners en beginners die wijnervaringen delen en leren van elkaar. Zowel online als offline. Dat is de kracht van Just for Friends.

De club die begon met Jan, Joop, Hans, Marc, Viktor en Cyrille werd versterkt door Gerjan, Guido, Ivo, Jan-Bart, Luc en Antoon. En niet te vergeten Bruno en Mark. En oh ja. Een diepe buiging voor Mieke, Gonda, Mary, Chantal & Ester, Iris, Emmelie, Charlotte, Bernadette, Brigitte, Bianca en Elisabeth. Hun grenzeloze vertrouwen dat het hier om meer gaat dan kerels met een ernstig uit de hand gelopen hobby past in geen enkel ondernemingsplan :-). Uiteindelijk zijn dit "slechts" namen die jou weinig zeggen. Als je Just for Friends leert kennen zul je het plezier, de overtuiging en de liefde voor wijn en vernieuwing ervaren, die deze mensen ooit bond en nog bindt. Een droom die wij samen beleven. Elke dag weer.

Smaak op maat
Wat Just for Friends uniek maakt is dat jouw smaak centraal staat. Niemand is gelijk en iedereen heeft een andere beleving van smaak. Je kunt er oeverloos over twisten. Wij zochten naar een betrouwbare onafhankelijke methode om "smaak" en "proeven" van elkaar te onderscheiden. Smaak is persoonlijk en voor iedereen anders, maar proeven dat kan op een systematische manier.

Die systematische manier vonden wij bij dr. Peter Klosse, een bekende naam in de Nederlandse gastronomiewereld. Het is ons gelukt om een manier te ontwikkelen om jouw smaak te bepalen met behulp van zijn theorie die wij hebben geautomatiseerd. Een wetenschappelijke theorie eenvoudig toegankelijk gemaakt voor iedereen. Via jouw vastgestelde smaakstijl kunnen we precies die wijnen aanbieden die bij jouw smaak passen. En omdat smaak veranderlijk is, kun je altijd jouw keuzes aanpassen. Wij hebben voor iedere smaak een uitgebreide selectie wijn. Wil je meer weten over dr. Peter Klosse, klik dan op deze link.

Onze wijnen
Al onze wijnen worden met zorg gekozen door ons team van vinologen. Naast de gangbare wijnen, weten zij op hun reizen nog onbekende flessen te vinden waar ons wijnhart sneller van gaat kloppen. Wijn die je nergens anders kunt krijgen. Van wijnboeren die nog met liefde wijn maken, met veel respect voor de natuur. Dat proef je bij ieder glas. Mooie wijnen tegen een vriendelijke prijs.

Beleef het zelf
Doe de test en ontdek wat jouw smaak is. Probeer onze wijnen en proef of ze echt bij jou passen. Wij weten het zeker, en jij binnenkort ook. Deel jouw ervaringen met jouw vrienden én op onze Facebook pagina. Hier kun je ook zien waar we binnenkort evenementen zullen organiseren. Wijn kiezen en kopen met jouw smaakprofiel is leuk en leerzaam. Samen genieten van wijnen is nog veel leuker. Tot snel op een van onze proeverijen.


Wat is Just for Friends

.